Τοποθεσία

Τα παραδοσιακά Κυκλαδίτικα διαμερίσματα του «Akti Resort» και ο χώρος των εκδηλώσεων, βρίσκονται στα βορειοδυτικά της Πάρου, σε απόσταση αναπνοής από τις εκπληκτικές Κολυμπήθρες, δέκα μέτρα από την θάλασσα, στην παραλία Λίμνες και μόλις 2,5 χλμ. από το ψαροχώρι της Νάουσας.

Απολαύστε Μοναδική Θέα από το «Αkti Resort»

Το «Αkti Resort» προσφέρει απεριόριστη θέα στο κόλπο της Νάουσας, συνδυάζοντας το έντονο Κυκλαδίτικο στοιχείο με το μπλε της θάλασσας που ξεκουράζει το μάτι και γαληνεύει το νου & την καρδιά.

Ιδιαίτερα για την πραγματοποίηση κοινωνικών εκδηλώσεων, η τοποθεσία που βρίσκεται το «Akti Resort» είναι μοναδική, καθώς εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα μπορείτε κάθε στιγμή να απολαμβάνετε ένα πανέμορφο φυσικό ντεκόρ, ιδανικό για φωτογραφίες και χαρούμενες ειδυλλιακές γιορτινές στιγμές.

Ένα είναι σίγουρο! Η θέα του «Αkti Resort» και το γενναιόδωρο φυσικό του τοπίο, θα σας συναρπάσουν, είτε αποφασίσετε να μείνετε σε ένα από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα του, είτε να κάνετε τη δεξίωση του γάμου σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας, είτε να γευθείτε τις μοναδικές γεύσεις της παραδοσιακής Ελληνικής κουζίνας του εστιατορίου του.

Έλεγχος Διαθεσιμότητας

Μήνυμα
ReCaptcha*