Διασκέδαση και Σπορ στην Πάρο

Σπορ και Δραστηριότητες στην Πάρο


Τένις

Στις εγκαταστάσεις ξενοδοχείων

Windsurfing - Kite boarding

Μπορείτε να νοικιάσετε εξοπλισμό ή να κάνετε και μαθήματα στις παραλίες της Παροικιάς.

wind-serfing στη Χρυση Ακτη και κολυμπηθρες - σκι - και θαλασσια σπορ.

Ψάρεμα

Οι ακτές της Πάρου είναι κατάλληλες για ψαροντούφεκο και κάθε είδους ψάρεμα. Ειδικότερα αναφέρουμε τις παραλίες του Αμπελά, τις νησίδες ΒΑ της Νάουσας, το Δρυονήσι απέναντι στο Δρυό και τις νησίδες απέναντι στην Αλυκή.

Κυνήγι

Υπάρχουν λαγοί, τρυγόνια, τσίχλες.

Διασκέδαση

Υπάρχουν, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, κέντρα διασκέδασης, μικρά και μεγάλα μπαρ με ξένη και ελληνική μουσική που θα σας διασκεδάσουν μέχρι τις πρωινές ώρες. Ταβέρνες και εστιατόρια με καλό και παραδοσιακό φαγητό θα βρείτε σε κάθε γωνιά της Πάρου.

Εκδηλώσεις

Το μεγαλύτερο πανηγύρι του νησιού γίνεται στις 15 Αυγούστου στην Παροικιά, που γιορτάζει η Παναγία η Εκατονταπυλιανή. Τα κυριότερα από τα άλλα πανηγύρια είναι της Αγίας Τριάδας και του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου (29 Αυγούστου) στις Λεύκες, στις 17 και 27 Ιουλίου στον Κώστο, στις 23 Αυγούστου και 2 Φεβρουαρίου, της Παντάνασσας στη Νάουσα. Το καλοκαίρι γίνεται επίσης και η εκδήλωση «Γιορτή του Κρασιού και του Ψαριού». 23 Αυγουστου πανηγυρι στη Ναουσα τα εννιαμερα της Παναγιας με αναπαραστασεις και χορευτικα.

Προϊόντα

Η Πάρος φημίζεται για το περίφημο γλυκό κρασί της, το μαύρο ή το ξανθό. Νόστιμες είναι και οι μυζήθρες της. Το νησί παράγει δημητριακά, από τα οποία ξεχωρίζει το κριθάρι λόγω της άριστης ποιότητας του. Στα προιοντα οποροκηπευτικα και τυρια

Έλεγχος Διαθεσιμότητας

Μήνυμα
ReCaptcha*

Φωτογραφίες

Σπορ, δραστηριότητες και εκδηλώσεις στην Πάρο